De coronacrisis heeft helaas ook geleid tot een economische crisis in Nederland. De economie is met circa 11% gekrompen. Volgens de laatste berichten worstelt dagelijks 1 op de 5 Nederlandse gezinnen met financiële problemen en krijgen zij de eindjes moeilijk aan elkaar geknoopt. Ook zijn er veel bedrijven die moeite hebben alle facturen betaald te krijgen. Helaas moet er dan wel eens naar andere maatregelen gegrepen worden. Het is echter niet altijd noodzakelijk direct met beslaglegging en rechtszaken te dreigen. Er zijn ook andere mogelijkheden.

Geldvorderingen incasseren

fL advocaten ontzorgt haar klanten in samenwerking met facily LAW juristen & mediators en biedt een totaalpakket voor incassovorderingen aan. Van aanmaningsbrief tot daadwerkelijke executie na een verkregen vonnis* en alles wat daar nog tussenin kan zitten.

Als een schuldenaar bereid is om een betalingsregeling te treffen en onze klant gaat daarmee akkoord, dan leggen wij de afspraken goed vast in een overeenkomst, waaraan iedereen is gebonden. En gaat het dan toch mis? Dan bepalen we samen met met de klant hoe we de zaak verder zullen aanpakken.

De kosten worden (veelal) op de debiteur verhaald.

Debiteuren kunnen onze incasso-specialisten telefonisch bereiken op maandag-, dinsdag- en donderdagochtend van 09:00 – 12:30 uur via telefoonnummer: 085 – 2 10 13 14, of per e-mail: incasso@facilylaw.com.

* executie van een vonnis gaat altijd via een deurwaarder. Wij zorgen voor de afwikkeling in samenwerking met de deurwaarder.
Let op! U verlaat de site fL advocaten! X Doorgaan