fL advocaten, hét franchiseconcept voor advocaten

Loop jij ook aan tegen het feit dat je alleen werkt en geen collega’s hebt om mee te sparren? Heb je als advocaat behoefte aan een collega op een ander rechtsgebied binnen je team? Mis je teamoverleg en een professionele back-office? Daarom heeft fL advocaten een franchiseconcept ontwikkeld.

Dit concept is conform de Nederlandse Franchise Code (NFC) opgesteld. De franchisenemer is en blijft eigen ondernemer. Hij of zij werkt samen met andere professionals en wordt ondersteund door een professionele backoffice.

Bij dit franchiseconcept voor juridisch specialisten is het uitgangspunt dat het een ‘soft’ franchise is: Een opdrachtgever wordt en blijft klant  van de individuele franchisenemer, ook als de franchisenemer uittreedt uit het franchiseconcept.

Voordelen van het franchiseconcept

Door gebruik te maken van de grotere slagkracht van het collectief van de franchisenemers, wordt een grotere doelgroep bediend. In dit franchiseconcept is het mogelijk diensten, waar je zelf niet voldoende ervaring in hebt, te overleggen met een collega die dat wel heeft. Daarnaast hoef je de klant niet meer door te verwijzen naar een externe partij. En is er altijd een collega die de zaak samen met jou voort kan zetten.

Professionele backoffice

De franchisenemers van fL advocaten beschikken over een secretariaat waar de klanten de hele week terecht kunnen met vragen. Ze krijgen altijd een medewerker aan de lijn! Deze kan ook goed inschatten of iets prioriteit heeft en handelt de zaken dan af.

Ook is er een uitgebreid CRM-pakket beschikbaar die een individuele advocaat, gelet op de investering, zelf niet altijd zou aanschaffen. Maar een goede administratie is van levensbelang. Dit wordt je allemaal uit handen genomen (voor zover jij dit zelf wenst, natuurlijk). Daarmee kun jij je bezighouden met hetgeen jij het meest interessant vindt: het adviseren en begeleiden van jouw klant.

Gezamenlijke marketing & PR

Ook de kracht van een gezamenlijk marketingbudget is al zichtbaar: de gelieerde onderneming facily LAW juristen & mediators adverteerde in de zomer van 2018 vijf zaterdagen achter elkaar in het FD. En de resultaten hiervan waren direct zichtbaar!

ICT-tools

Voor de franchisenemers binnen het franchiseconcept voor juridisch specialisten van fL advocaten worden ook ICT-tools ontwikkeld, die de dienstverlening naar je klant verder vereenvoudigt, of zelfs uitbreidt. Zo heb je de beschikking over een tool waarmee contracten automatisch worden gegenereerd, beschik je over een professionele webinar-applicatie en kun je altijd gebruik maken van een ICT-helpdesk.

Interesse in dit franchiseconcept voor juristen?

Ben jij geïnteresseerd in jouw mogelijkheden binnen het franchiseconcept van fL advocaten?

Neem dan contact op met ons kantoor en vraag naar Jan Spanjaard. Hij legt de formule graag vrijblijvend aan je uit en laat je de voordelen hiervan zien.

Nadere informatie over wie we zoeken vind je hier.

Let op! U verlaat de site fL advocaten! X Doorgaan