Beste klanten en relaties,

Het jaar 2017 is voor facily LAW een veelbewogen jaar geweest. In januari verhuisden wij naar onze huidige locatie aan de Jupiterstraat 51 te Hoofddorp. Op deze locatie voelden wij ons helemaal naar onze zin en hadden wij een mooie ruimte om onze klanten te woord te kunnen staan. Helaas werden wij halverwege het jaar geconfronteerd met de boodschap dat de gemeente Haarlemmermeer het bedrijventerrein zou gaan herontwikkelen en zou gaan inrichten voor wonen, recreëren, werken. Dit had voor ons de consequentie dat wij moesten gaan omkijken naar een nieuwe kantoorruimte.

Het is ons gelukt een mooie nieuwe locatie te vinden, waar wij onze dienstverlening optimaal kunnen voortzetten. Tevens zijn wij op het nieuwe kantoor nog steeds goed bereikbaar met auto en OV.

Vanaf 1 januari 2018 zal ons kantoor gevestigd zijn in:

“The Red Office”, Wegalaan 36, 2132 JC Hoofddorp


(postbusgegevens, e-mailadressen, telefoon- en faxnummer blijven ongewijzigd)

 

Tussen Kerst en Nieuwjaar zal ons kantoor verhuizen. Om die reden zal het kantoor in die periode (vanaf vrijdagmiddag 22 december, 12.30 uur) gesloten zijn. Indien u echter een spoedeisende vraag of aangelegenheid heeft, kunt u contact opnemen via het mobiele nummer van Roy Odekerken: 06 – 12 48 29 50.

Wij danken u voor het vertrouwen dat u in ons kantoor heeft gesteld. Wij kijken uit naar het nieuwe jaar, en zullen u dan ook weer met raad en daad bijstaan.

Wij wensen u en uw naasten hele fijne kerstdagen
en een goed, gezond en succesvol 2018.

 

Vanaf januari nodigen wij u graag uit een kijkje te komen nemen in ons nieuwe kantoor.

Let op! U verlaat de site fL advocaten! X Doorgaan